PROFIEL

Leo's Tickets verkoopt entreebewijzen voor uitverkochte concerten, sportevenementen en theaterstukken.

Leo's Tickets biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om uitverkochte (top)evenementen in binnen- en buitenland te bezoeken. Voor een meerprijs proberen we iedereen het mogelijk te maken om deze evenementen live mee te maken.

Door uitstekende contacten van Leo's Tickets kunnen we ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld live aanwezig kunt zijn bij onder meer: De grootste concerten in binnen- en buitenland, Youp van 't Hek, Hans Teeuwen, Cirque du Soleil, de toppers in de PTT-eredivisie en alle Grand Prix Formule 1. Uiteraard kunt u ook bij Leo's Tickets terecht voor een bezoek aan een wedstrijd van het Nederlands elftal of wedstrijden op het WK 2002 of de finale Champions-leaque.

 

GESCHIEDENIS

Leo's Tickets is naast Cupido Tickets het oudste Ticketburo van Nederland. Sinds 1 oktober 1994 houdt zij zich bezig met de bemiddeling bij de verkoop van toegangsbewijzen voor culturele- en sportevenementen.

Door de jarenlange ervaring is het haar gelukt om via haar uitstekende contacten, in binnen- en buitenland, het voor eenieder mogelijk te maken om tegen een (geringe) meerprijs en zonder verdere inspanningen de grootste evenementen/concerten live mee te maken.